WEBclusive is op zoek naar een Projectmanager met ruime ervaring in het begeleiden van grote internetprojecten en het aansturen van een projectteam van programmeurs en interaction designers.

Wil je werken met een gezellig team van professionals aan vernieuwende (sociale) internet projecten, lees dan verder.

Door de snelle groei het afgelopen jaar hebben we als bedrijf steeds meer de behoefte aan een extra Senior Projectmanager die om kan gaan met het managen van grote en complexe (maar ook kleinere) projecten bij de overheden en multinationals waar wij voor werken. Een belangrijke taak zal het inhoudelijk begeleiden van de projecten zijn en het aansturen van een projectteam van een aantal personen.

Over WEBclusive:
WEBclusive is een technisch internet bureau met een specialisatie in de ontwikkeling van sociale internet concepten. We werken voor o.a. Philips, Coca-Cola, MTV, NPS, Cinekid, AH, Heineken, Verkade, Haagse Hogeschool, LUMC, Nirov, Ministerie van OC&W en een aantal woningcorporaties.

Enkele projecten die we hebben ontwikkeld:

We zoeken iemand voor een vast dienstverband voor een 32- of 40-urige werkweek.

WEBclusive
About The Author
Ronald is crowdfunding expert en een van de oprichters van WEBclusive. Ronald is daarnaast oprichter van de Crowdfunding Roundtable in Nederland, co-founder van het European Crowdfunding Network en veelgevraagd (internationaal) spreker over crowdfunding.

There are no comments yet, but you can be the firstComments are closed.