2 Klanten WEBclusive genomineerd voor Accenture Innovation Awards

Accenture

We zijn trots om te melden dat twee van onze klanten (NPS met het project Gamestudio en de 1%CLUB) beiden genomineerd zijn voor de Accenture Innovation Awards 2009.

De projecten zijn door de jury geselecteerd als meest aansprekende concepten op basis van innovatiteit, huidig succes en potentie.

Over Accenture Innovation Awards

Dit jaar organiseert Accenture voor de 3de keer de Innovation Awards voor de Media, Communicatie en High Tech sector. Op 5 november zal tijdens het Innovation Awards Seminar in Dialogues House de prijswinnaars bekend worden gemaakt. Door het uitreiken van de Innovation Awards 2009 wil Accenture de bedrijven in deze industrieën de erkenning geven die zij verdienen. Daarnaast wil Accenture inzicht verschaffen in innovatieve ontwikkelingen in deze industrie. De Innovation Awards werden eerder uitgereikt aan onder andere Myngle, Buienradar, Hyves en SellaBand.

WEBclusive
About The Author
Ronald is crowdfunding expert en een van de oprichters van WEBclusive. Ronald is daarnaast oprichter van de Crowdfunding Roundtable in Nederland, co-founder van het European Crowdfunding Network en veelgevraagd (internationaal) spreker over crowdfunding.

There are no comments yet, but you can be the firstComments are closed.

Recent Posts