24 projecten realiseren in 24 uur – 1%CLUB actie

1procentclubDe 1%CLUB, een van de klanten van WEBclusive, heeft van 16 december 19:00 tot en met 17 december 19:00 een grote actie georganiseerd om via social media 24 projecten gerealiseerd te krijgen. Hiervoor worden 24 promotors gevraagd om hen hierbij te ondersteunen en natuurlijk gaan wij hier ook ons steentje aan bijdragen!

Fiets-naar-school
Wij hebben gekozen voor het project “Fiets-naar-School in Oeganda” en wij zullen ons er voor inzetten dat dit project uiterlijk op 17 december om 19:00 voldoende budget heeft om uitgevoerd te worden. Het geld zal gebruikt worden om fietsen voor scholieren en leraren te kopen die meer dan 5 kilometer van school wonen waardoor ze tijd besparen vanwege de vaak grote afstand naar school, zodat ze niet vroegtijdig de school zullen verlaten. Veel kinderen, vooral meisjes, verlaten namelijk vroegtijdig de school omdat ze thuis moeten helpen met huishoudelijke taken.

24 netwerken - 24 projecten - 24 uur

De 1%ACTIE start op woensdag 16 december om 19.00 uur en eindigt op 17 december om 19.00 uur. Het doel is om met de hulp van 24 promotors in 24 uur maar liefst 24 projecten te realiseren. Promotors zijn mensen die via een blog, website, Hyves, Facebook, LinkedIn en Twitter een groot netwerk om zich heen verzameld hebben.

Iedereen kan meedoen. Help je ons mee? Ga naar http://www.1procentclub.nl/projects/fietsnaarschool en help ons door een (kleine) donatie te doen.

Alvast bedankt!

DannyMekic

WEBclusive
About The Author
Ronald is crowdfunding expert en een van de oprichters van WEBclusive. Ronald is daarnaast oprichter van de Crowdfunding Roundtable in Nederland, co-founder van het European Crowdfunding Network en veelgevraagd (internationaal) spreker over crowdfunding.

There are no comments yet, but you can be the firstComments are closed.

Recent Posts