Een succesvol en bijzonder 2010!

De medewerkers van WEBclusive wensen al onze opdrachtgevers, partners, vrienden en relaties een heel bijzonder en succesvol 2010!

2009 was het jaar van groei

In 2009 hebben we een groot aantal nieuwe medewerkers mogen verwelkomen en hebben we een nieuwe vestiging in Amsterdam geopend. Vanuit deze vestiging zullen we onze klanten in Amsterdam nog beter van dienst kunnen zijn. ook hebben we een groot aantal nieuwe klanten mogen verwelkomen, waaronder Allianz, 1%CLUB, NCDO, Culios.nl, Gespod.nl, eReaders Groep en SPRX Mobile.

2009 was het jaar van mooie community projecten

In 2009 zijn een aantal mooie community projecten gestart. Zo is Buurtleven.nl in februari 2009 officieel geopend door Job Cohen en hebben we in het najaar de nieuwe website voor 1%CLUB, Culios.nl en de Deens versie van GameStudio gelanceerd.

Ook zijn we ons in Amsterdam gaan specialiseren op het gebied van Ontwikkelingssamenwerking 2.0, waarbij we voor 1%CLUB en NCDO een aantal interessante projecten hebben mogen uitvoeren.

2009 was het jaar van verdere professionalisatie

WEBclusive heeft het afgelopen jaar veel geïnvesteerd in opleidingen, werkprocessen en een nieuwe ontwikkelstraat, zodat onze ontwikkelingen nog stabieler, sneller en kwalitatief hoogwaardiger uitgevoerd kunnen worden. We hebben als resultaat hiervan ook WEBclusive Support opgezet, waar het applicatiebeheer, support en continue doorontwikkeling plaatsvindt van (community) projecten die door ons zijn ontwikkeld. Dit zorgt er voor dat deze platformen mee blijven groeien met de nieuwe ontwikkelingen die er mogelijk zijn.

Ook is WEBclusive in 2009 toegetreden tot de top10 van bedrijven in Nederland met het meeste PHP-gecertificeerde programmeurs. Onze ambitie is om in 2010 nog verder op deze lijst te gaan stijgen.

2010 wordt een jaar van mooie projecten. Samen met u?

Wij hebben weer erg veel zin in het nieuwe jaar met veel nieuwe innovatieve, maar vooral praktische vertalingen van uw wensen in mooie projecten. Neem een keer contact met ons op om te brainstormen onder het genot van een goede kop koffie over vernieuwende mogelijkheden op het gebied van communities, mobiele sites, gadgets/widgets, geo-tagging van content of andere innovatieve web toepassingen. Wij denken graag mee en hebben ook al heel wat mogelijkheden al klaar liggen!

WEBclusive
About The Author
Ronald is crowdfunding expert en een van de oprichters van WEBclusive. Ronald is daarnaast oprichter van de Crowdfunding Roundtable in Nederland, co-founder van het European Crowdfunding Network en veelgevraagd (internationaal) spreker over crowdfunding.

There are no comments yet, but you can be the firstComments are closed.

Recent Posts