Op 12 april organiseert WEBclusive in samenwerking met voordekunst.nl een Crowdfunding Roundtable om kennis en ervaringen uit te wisselen met organisaties die in Nederland actief Crowdfunding inzetten.

Het doel van deze bijeenkomst is naast de kennisuitwisseling ook om de ervaringen samen te vatten, zodat andere organisaties die Crowdfunding in de nabije toekomst in willen gaan zetten hier gebruik van kunnen maken.

Bij deze eerste bijeenkomst zullen in ieder geval vertegenwoordigers van voordekunst, 1%CLUB, Pifworld, Akvo, Seeds, Nieuwspost, Geldvoorelkaar.nl aanwezig zijn.

WEBclusive
About The Author
Ronald is crowdfunding expert en een van de oprichters van WEBclusive. Ronald is daarnaast oprichter van de Crowdfunding Roundtable in Nederland, co-founder van het European Crowdfunding Network en veelgevraagd (internationaal) spreker over crowdfunding.

There are no comments yet, but you can be the firstComments are closed.

Recent Posts