voordekunst.nl – kwart miljoen euro via crowdfunding

Een jaar na oprichting heeft het crowdfunding platform voor kunstenaars voordekunst.nl al 250.000 euro opgehaald, waarmee 26 projecten zijn gefinancierd. Hiermee is het het snelst groeiende crowdfunding platform op dit moment in Nederland en met de huidige groei duurt het minder dan 6 maanden voordat de mijlpaal van 500.000 euro wordt bereikt.

Vanwege deze groei is voordekunst.nl ook genomineerd voor de website van het jaar verkiezing.

Net als het crowdfunding platform van de 1%CLUB (ruim 500.000 euro opgehaald voor ruim 200 projecten), is WEBclusive betrokken bij het succelvol doorontwikkelen en beheren van  deze platformen.

WEBclusive
About The Author
Ronald is crowdfunding expert en een van de oprichters van WEBclusive. Ronald is daarnaast oprichter van de Crowdfunding Roundtable in Nederland, co-founder van het European Crowdfunding Network en veelgevraagd (internationaal) spreker over crowdfunding.

There are no comments yet, but you can be the firstComments are closed.

Recent Posts