Crowdfunding gestart voor Schooltje van Dik Trom

 

Een bijzonder schooltje, en dat is het! Het schooltje van Dik Trom staat in het Noord-Hollandse plaatsje Etersheim in de weidse polder aan de rand van het IJsselmeer. Hier schreef Johan Kieviet ruim een eeuw geleden het eerste deel van de inmiddels beroemde reeks kinderboeken over Dik Trom.

WEBclusive ondersteund Stadsherstel Amsterdam bij het inzamelen van in totaal 60.000 euro via crowdfunding

WEBclusive
About The Author
Ronald is crowdfunding expert en een van de oprichters van WEBclusive. Ronald is daarnaast oprichter van de Crowdfunding Roundtable in Nederland, co-founder van het European Crowdfunding Network en veelgevraagd (internationaal) spreker over crowdfunding.

There are no comments yet, but you can be the firstComments are closed.

Recent Posts