Crowdfunding project Schooltje van Dik Trom ontvangt Restauratiefonds compliment

Het crowdfunding project “schooltje van Dik Trom” van Stadsherstel Amsterdam heeft het Restauratiefonds-compliment ontvangen vanwege de positieve bijdrage die het project heeft gehad op de monumentenzorg.

Dit crowdfunding project, wat WEBclusive heeft begeleid en waarvoor een eigen campagne site is opgezet, heeft 60.000 euro opgehaald voor de restauratie van het schooltje in Etersheim waar schoolmeester C.J. Kieviet het eerste boek over Dik Trom heeft geschreven.

WEBclusive
About The Author
Ronald is crowdfunding expert en een van de oprichters van WEBclusive. Ronald is daarnaast oprichter van de Crowdfunding Roundtable in Nederland, co-founder van het European Crowdfunding Network en veelgevraagd (internationaal) spreker over crowdfunding.

There are no comments yet, but you can be the firstComments are closed.

Recent Posts