Doorgaan.nl – helpt ondernemers met crowdfunding

By There are no tags 0 comments
De Amersfoortse steunt ondernemers met crowdfunding.

Doorgaan.nl – crowdfunding voor ondernemers

Daarom doorgaan.nl

Doorgaan.nl is niet zomaar een crowdfundingplatform. Dit is de plek waar we ondernemers echt verder helpen. En dat kan met een Like en Share of al met een geldbedrag vanaf €1! Samen krijgen we meer ideeën van de grond.

  • We investeren mee, samen met heel Nederland
  • Voor start ups en bestaande bedrijven
  • Wij voeren campagne voor jouw idee
  • Like & share
  • En fund al mee met een bedrag vanaf €1

Lees verder

Wil je weten hoe doorgaan.nl werkt? Kijk dan even naar dit filmpje.

Bekijk de video

Wat doet WEBclusive voor Doorgaan.nl

WEBclusive doet de volledige afhandeling van al het betaalverkeer, rapportering en monitoring van de crowdfunding website en levert daarmee de back gehele backoffice automatisering.

Concept Doorgaan.nl

Doorgaan.nl richt zich op ondernemers die een combinatie financiering willen verkrijgen. Ondernemers kunnen donaties en voorverkoop doen via het platform. Daarnaast kunnen ze een lening van de Amersfoortse krijgen waarvan de hoogte wordt bepaald door de aantallen shares en likes die op de website worden gerealiseerd. Op basis hiervan biedt de Amersfoortse een converteerbare lening aan.

WEBclusive
About The Author
Frits Klaver is als adviseur en scrum project owner, betrokken geweest bij de meest succesvolle crowdfunding platformen in Nederland en bij vele maatwerkprojecten die WEBclusive in de afgelopen jaren heeft uitgevoerd. Hij geeft regelmatig presentaties, trainingen en workshops over crowdfunding. Veel passie haalt hij uit het adviseren van de klant bij vraagstukken waarbij innovatieve vormen van informatietechnologie worden toegepast in de praktijk.

There are no comments yet, but you can be the firstComments are closed.